Keresés ebben a blogban

2015. augusztus 20., csütörtök

2015-08-20

Kérjetek, és adatik nektek. (Máté 7:7)
Imában keresni Urunkat hatalmas kiváltság számunkra. Isten gyermekeinek nagy megtapasztalása, hogy Urunk nemcsak meghallgatja, hanem meg is válaszolja könyörgéseinket. Adjon erőt az alábbi történet:
...Lányunk akkor 8, fiúnk 6 éves volt. Egyik emlékezetes imameghallgatásunk a kezdeti időkben történt. Férjem dolgozott, mi a gyerekekkel készültünk az iskolai évzáró ünnepségre, éppen fontam kislányom haját, amikor észrevettük, hogy rögtön kitör a vihar. Az autó nem volt otthon, egyébként gyalog akartunk menni, kb. 15 perc az iskola. Mobiltelefonunk sem volt, hogy gyorsan „ugrasszunk" valakit a barátok közül.
Hirtelen pánikba estünk, hogy mi lesz most, mikor 20 perc múlva kezdődik az ünnepség. A kisfiamnak, aki már ünneplőben várakozott az indulásra, támadt egy ötlete. "Anya ne izgulj, majd én imádkozok!"- mondta. Nem nyugodtam meg, a fürdőszobában készülődtünk tovább Orsikámmal.
Két perc múlva dudált valaki, Balázs kiáltott, hogy „gyertek lányok, jöttek értünk!" Kaptuk az esernyőt és szaladtunk a kapuhoz, mert ott várt bennünket autóval egyik kolléganőm férje. Lajos egyébként egy nagyon vicces ember, kikiabált az autóból, hogy pattanjunk, mert nem érünk oda időbe!...

A nap gondolata:

Nincsen olyan távolság köztem és Isten között, amin át nem hatolna a könyörgés szava. (Victor János)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése