Keresés ebben a blogban

2018. július 23., hétfő

2018-07-23

Középúton

Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból. (Jel 3,15-16)
A félig hívő élet tönkre megy. Állj meg és engedd Jézusnak, hogy egészen befejezze az életed. Fogadd el azt, amit Jézus ad. Ne félj, hogy elveszi a kincseidet. Soha annyi kincsed nem lesz, mint amit Ő tud adni neked.
Most lehet, hogy azt gondolod: igen, lehet, hogy ez így van, de rám is érvényes ez? Igen! Jézus nem a kivételeseknek adja önmagát, hanem mindazoknak, akiknek a szíve kész Őt befogadni.
A Sátán, a nagy utánzó el akar téríteni. Talán azt mondja most neked: igen már sokszor próbáltad életedet a jó irányba beállítani, de eddig sem sikerült, azt hiszed, most sikerülhet? Ne higgy neki, kiálts Jézushoz. Ő azért jött, azért halt meg, hogy tiéd legyen az élet.
Mondd: Uram, te cselekedj velem! Jézus sohasem hagyja az ilyen kérést felelet nélkül. (Prókai Árpád)

A nap gondolata:

Amikor úgy jössz Krisztushoz, hogy elismered a gyengeségeidet, akkor gyakran a legnagyobb gyengeségedet formálja a legnagyobb erősségeddé. Ez viszont csakis Isten ereje által történhet meg. A Bibliából ugyanis tudjuk, hogy közvetlen kapcsolat van a hit és az erő között: minél több hited van Istenben, annál több erő és áldás lesz az életedben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése