Keresés ebben a blogban

2015. február 2., hétfő

Olvasói visszajelzést várok!

Kedves Olvasóm, kedves Barátom!

Nagy szeretettel köszöntelek Benneteket, egyik-másikótokat már ismerősként. A facebookon https://www.facebook.com/napiigeesgondolat  közzétett napiigés posztok alatt megjelennek a név szerinti kedvelések.
Ma végiggondoltam ennek a szolgálatnak a múltját, jelenét, de a jövőjét is.
Napi szinten az egyes cikkeket közel hétszázan éritek el. A facebookon napi szinten 50 és 60 között van az elérők száma.

Arra gondoltam…

…Mi lenne, ha ti magatok is „beszállnátok” ennek a blognak a szerkesztésébe?
Érdekelne, hogy miért olvassátok ezeket a cikkeket? Nagyon sokan visszatértek erre az oldalra, feliratkoztok a napi emailekre, hogy véletlenül se maradjatok le róla. (Ezt külön köszönöm nektek. Még egyszer köszönöm.)

Hogyan adhattok visszajelzést?

A facebookon https://www.facebook.com/napiigeesgondolat használjátok az oldalon az üzenet opciót (a lap tetején találjátok). A blogon (http://mai-ige.blogspot.com/ ) pedig jobb oldalon található emailküldő űrlapot használhatjátok.

Mire lennék kíváncsi?

Például érdekelne, hogy miért olvassátok ezt az oldalt?
Aztán az is, hogy miben volt hasznos számotokra, hogy hozzájuttok ezekhez az üzenetekhez?
Aztán az is, ha van valamilyen bizonyságotok arról, hogy a Mindenható cselekedett az életetekben, amit ezekkel az üzenetekkel össze tudtok kötni.
Várom leveleteket.
Isten áldjon Benneteket!

Kató István alias petya1962
Jézus Krisztus békéltető nagykövete
2Kor 5:19-20 Isten volt a Krisztusban, amikor a világot magával kibékítette, amikor nem számította fel nekik az eleséseket, sőt belénk helyezte a kibékítés igéjét.  A Krisztus helyett járunk tehát követségben, mintha Isten kérlelne titeket rajtunk keresztül, a Krisztus helyett kérlelünk titeket: Béküljetek ki Istennel!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése