Keresés ebben a blogban

2017. április 27., csütörtök

2017-04-23

Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék. (Efezus 2:8-9)
Fontos tisztán látnunk mindnyájunknak azt a tényt, amiről a Biblia úgy számol be, hogy minden ember úgy jön erre a világra, hogy nincs üdvössége, azaz nincs kapcsolata Istennel. Akinek itt, e földön nincs kapcsolata az Úrral, annak odaát sem lesz. Benne marad a kárhozatban. Aki viszont már itt átadja az Úrnak életét, azt a halál sem választja el tőle.
Az üdvösség túlmutat a földi életünkön, de közben már azt beragyogja. Aki elég hosszú távon gondolkodik, annak kérdéses, hogy mi lesz vele a halál után. A Biblia megnyugtató válasza erre az, hogy ha az Úré a szíved, akkor odaát is az Úrral leszel. 

A nap gondolata:

Krisztus azért jött a földre, hogy váltságáldozata által kitárja otthonának ajtaját bárki előtt, és nemcsak átmeneti szállást kínálva, hanem családtaggá fogadva. Örülj neki ma is, hogy Istent Atyádként szeretheted, ő pedig gyermekeként törődik veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése