Keresés ebben a blogban

2020. február 2., vasárnap

2020-02-02

„Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. Ha kerestek majd, megtaláltok engem, ha teljes szívből kutattok utánam. Megengedem majd, hogy megtaláljatok – így szól az ÚR –, és jóra fordítom sorsotokat." (Jer 29:12-14)
Keresd az Urat! Légy kitartó az Úrral való kapcsolatodban! Ha nem válaszol azonnal, várj csendben rá. Teljes szívből keresd Őt. Örömeidben és gondjaidban, felhőtlennek tűnő és viharos időszakaidban egyaránt keresd az Urat.
Isten tudja a jövőnket. Ő tudja mi vár ránk 2020-ban. Ő tudja azt is, mi volt velünk tavaly. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen évünk volt egyénileg, családilag, munka vagy éppen gyülekezetünk tekintetében. Nem hagyott el tavaly sem, idén se fog. Csak arra ügyelj, hogy te ne hagyd el Őt!
Kérdezzük meg az Urat rendszeresen! Kérjük el imádságban a velünk való terveit és annak megvalósításán fáradozzunk! Van remény és van jövő. Az Úr kezében van mindez, miképpen az életünk egésze is. Akkor járunk el bölcsen, ha a hatalmas Istennel összekötjük életünket, ha Őt keressük rendszeresen és velünk való terveit elkérve, annak megvalósításán fáradozunk. Isten hadd legyen Ura az életünknek, mi pedig váljunk mind inkább engedelmes gyermekeivé, akkor lesz áldott az életünk és az idei évünk is! (Katona Béla)

A nap gondolata:

Bizony komolyan kell vennünk, hogy Isten a történelem Ura, és megítéli az egyes ember, a népek és nemzetek bűneit. Urunk azonban ítéleteiben is kegyelmes, ezért mindig van, lesz maradék. Erre a drága ígéretre támaszkodjon reménységünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése